Medová kuchařka

Autor : Jaroslav Vašák

Rok vydání : 2016

Vydáno : Beskydy

Počet stran : 224

Rozměry : výška 20,6 cm, šířka 14,5 cm, tloušťka 1,2 cm

208,00 Kč

Obsah: Úvodem, Na všechny tvé choroby včela ti lék vyrobí aneb Med v plné úctě, Typy medu, Med v kuchyni, Dobrůtky z medu jsou nejen chutné a voňavé, ale i zdravé, Jak poznat falšovaný med, Med a včelaření v Bibli, Medové citáty, Medové rady do kuchyně, Historie a současnost medoviny, Druhy medů, Med ve světe, Med a alkohol, Med a spánek, Med v lékařství, Konzervující účinek medu, Cizorodé látky v medu, Falšování medu, Med a slavní, Vadí kvalitě medu, když cukernatí?, Co s ním?, Složení medu, Jak se vyrábí medovina?, Med a tradice, Tráva, která dělá med, Mateří kašička, Propolis, Pyl, RECEPTÁŘ, Polévky s medem, Hlavní jídla s medem, Marinády na maso s medem, Dezerty s medem, Přílohy s medem, Pečivo s medem, Moučníky s medem, Ovoce s medem, Omáčky s medem, Pomazánky s medem, Zelenina s medem, Saláty s medem, Vánoční cukroví s medem, Cukrovinky s medem, Zmrzlina s medem, Nápoje s medem, Medové masky pro všechny druhy pleti, Abecední seznam receptů, Použitá literatura.